5 voordelen van leer...
09 februari 2018 
1 min. leestijd

5 voordelen van leer...

Een leren tas is een item die je outfit helemaal afmaakt. Buiten dat is leer ook nog eens een verstandige keuze! Hieronder hebben we een aantal voordelen van leer voor je op een rijtje gezet.

Voordeel 1; tijdloos

In de jaren 50 liep iedereen met aktetas. Man of vrouw, dat maakte niet uit. Deze tassen zijn weer helemaal in. De aktetas zie je echt overal. Dit is natuurlijk het perfecte voorbeeld dat leren tassen tijdloos zijn en nooit uit de mode gaan. De aktetas is niet het enigste voorbeeld er zijn genoeg trends op te noemen die eerder ook al een trend waren en nu dus weer. Zoals bijvoorbeeld de crossbody bags. In de jaren 50 werden deze kleine tasjes al gebruikt. Je ziet deze trend nu ook weer terug komen, ook in meerdere modellen.

Voordeel 2; past overal bij

Buiten dat, leren tassen passen bij elke outfit als je investeert in tijdloze modellen en kleuren. Een leren tas maakt je outfit compleet of je nu een stoere, chique of casual outfit aan hebt.
Ga je investeren in een leren tas? Ga dan voor een basic kleur die je overal bij kunt dragen. Basic kleuren zijn natuurlijk ook kleuren die steeds terug komen in de mode. Neem een voorbeeld aan de pastel tinten, basic kleuren of bepaalde prints.

Voordeel 3; kwalitatief goed

Leer is een materiaal dat heel stevig is en gaat daarom ook lang mee. Een aankoop van een leren tas is dus een kwalitatief goede investering. Je ziet vaak dat er leren tassen van vroeger verkocht worden op markten en in vintage winkels. Dit betekend dat een leren tas eigenlijk alleen maar mooier wordt als je het langer draagt.

Voordeel 4; duurzaam

Leer is een duurzaam materiaal en gaat langer mee dan tassen gemaakt van een ander materiaal. Dit betekend ook dat het duurzaam is om een leren tas aan te schaffen.
Buiten dat leer een duurzaam materiaal is, worden de tassen van MEOLA gemaakt van leer dat door fabrieken weg wordt gegooid, omdat hier een scheurtje of vlek op zit. Omdat deze fabrieken hun producten machinaal maken kunnen ze deze vellen niet gebruiken. Deze vellen leer koop ik op en deze zijn nog bruikbaar voor mij, want ik snij hier omheen.

Voordeel 5; droomtas

Dit is een voordeel die door MEOLA gerealiseerd kan worden. Zoals in voordeel 1 besproken zijn bijvoorbeeld de aktetassen weer helemaal terug, maar MEOLA heeft deze niet in de collectie. Deze maken wij op het moment alleen op maat. Buiten een akte tas maken wij ook meerdere tassen op maat. Jouw droomtas, heb je die al gevonden? Zo niet,  dan kunnen wij deze samen voor jou gaan ontwerpen. Je kunt al je voorkeuren opgeven van kleur, maat, model, hengsellengte tot noem het maar op. Op deze manier is er voor iedereen een droomtas realiseerbaar.

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen