Mijn passie voor een tassie...
16 februari 2018 
1 min. leestijd

Mijn passie voor een tassie...

Op Lerentasjes.nl vind je niet alleen de collectie waarmee ik iedereen zijn of haar outfit mee compleet kan maken, maar ook  alles achter het merk MEOLA. Hieronder ga ik dan ook alles vertellen over mijn passie voor een tassie.

Om iedere outfit compleet te maken

MEOLA staat voor kwaliteit, exclusiviteit, handgemaakt en made in holland. Alle producten worden ontworpen en gemaakt door mijzelf.

Vanaf dat ik een jaar of 16 was wist ik al dat ik een bedrijf wilde, zodat ik kon doen wat ik super leuk vond. Al snel was het bekend bij mij wat ik dan zo leuk vond. Op mijn 7e ging ik elke maandagavond naar een knutselclub bij ons op het dorp. Ik maakte daar van alles, ook leerde ik hier om kussentjes te maken achter de naaimachine. Dat de creativiteit al vanaf jongs af aan in mij zit is wel duidelijk. En vanaf het moment dat ik zelf mijn kleding mocht kopen heb ik een tassen en schoenen verslaving opgedaan (hahaha).

In 2014 kwam ik op het idee om MEOLA te starten. Ik deed op dat moment de opleiding Interieuradviseur (HMC Rotterdam) en was ook helemaal in mijn element als het om kleuren en combinaties ging. Op deze opleiding heb ik ook een aantal prodcuten gemaakt op de naaimachine en vond dit dan ook super leuk. Na de inschrijving in mei ben ik pas begonnen met het leren omgaan met leer op de naaimachine, eerder had ik namelijk alleen met stoffen gewerkt. Na weken lang dit gedaan te hebben ontstond mijn eerste tas en ging ik deze verkopen. Hier moest natuurlijk wel een webshop voor zijn, dus maakte ik deze. Mijn passie voor mijn tasjes die ik al eerder had kon ik nu delen met nog veel meer mensen.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding AD Ondernemen in Rotterdam. Mijn afstudeerscriptie schreef ik over MEOLA. Nu 4 jaar na het starten van MEOLA heb ik veel geleerd, niet alleen door de opleidingen die ik heb gevolgd, maar ook zeker om gewoon te doen en het te ondervinden.

Nadat ik ben afgestudeerd ben ik fulltime onderneemster. En door deze tijd heen ben ik alleen maar meer van tassen gaan houden. Ik heb echt passie voor mijn tassie. De tassen die ik maak draag ik zelf natuurlijk ook. De tassen die ik naar mijn smaak maak, kunnen vertellen wat mijn stijl is. Op deze manier verlengen deze tassen mijn uitstraling.

Over de schrijver
Reactie plaatsen