How to wear een leren tas als ik naar school of werk ga?
07 maart 2018 
1 min. leestijd

How to wear een leren tas als ik naar school of werk ga?

In deze blog ga ik 4 outfits beschrijven en hierbij natuurlijk ook leren tassen die je hierbij zou kunnen dragen. Om een goed beeld erbij te kunnen vormen, heb ik er een video over gemaakt. In deze video heb ik de 4 outfits die ik beschrijf aan en ik draag er een leren tas bij uit de collectie van MEOLA. De tas die perfect bij een werk of school outfit past, is er natuurlijk eentje waar op z’n minst een laptop in past.

Outfit 1

Dit is een outfit die je naar je werk zou kunnen dragen. Of voor een andere wat nettere gelegenheid. Ik draag hier een net licht blauwe blouse met ruffles. Hieronder draag ik een strakke grijze broek en toffe glitter boots. In deze shopper gaat dat lukken als je een kleine laptop hebt of een ipad. Ook handig aan deze shopper is dat hij bij verschillende outfits past. Dit komt doordat deze tas uit stukjes leer is gemaakt die allemaal een andere grootte en kleur hebben. Chique en stoer worden

Outfit 2

Deze outfit is lekker comfortabel, deze kan naar school of je werk. Een roze gebreide tuniek/jurk met een zwarte panty en roze boots combineer ik hier met elkaar. En om niet te vergeten de grote shopper waar elke laptop in past. Deze zwarte shopper is horizontaal en dus breder dan de hoogte. Er zit een structuur in het leer, waardoor de shopper een stoer uiterlijk krijgt.

Outfit 3

In de 3e outfit draag ik een kanten witte blouse met ruffles. Hieronder draag ik een zwarte broek met franjes aan de onderkant en zwarte sneakers. Mega stoer deze combi. Deze outfit is vooral te dragen op jouw werk. gecombineerd met een grijze shopper. En deze shopper is anders dan andere, want dit is eigenlijk een One piece in het groot. Deze tas is op dezelfde manier gemaakt als de One pieces namelijk uit 1 stuk, zonder naaimachine. Maar dan in een shopper formaat dus en je laptop past er gegarandeerd in.

Outfit 4

Een mega comfortabele outfit voor naar school. Ik heb gekozen bij deze outfit voor een lekker zittende legging met een witte bies en een mega fijne trui gekozen. Deze trui is oversized en lila kleurig en heel zacht. Dit heb ik gecombineerd met een donkerpaarse shopper. Deze shopper is plat gestikt en dit maakt hem klassiek/netjes. Aan de andere kant is deze shopper ook weer heel erg stoer en dat komt door de structuur van het leer. Dit leer is een soort van gekrast. Hierbij draag ik bijpassende sneakers.

Alles wat ik hierboven heb omschreven, heb ik ook gefilmd. Veel kijkplezier en laat in de reactie even weten voor welke outfit jij zou gaan.

Liefs,

Amy

Over de schrijver
Reactie plaatsen