Datenight tips voor leren tassen...
10 april 2018 
1 min. leestijd

Datenight tips voor leren tassen...

In deze blog ga ik 4 outfits beschrijven en hierbij natuurlijk ook leren tassen die je hierbij zou kunnen dragen. Om een goed beeld erbij te kunnen vormen, heb ik er een video over gemaakt. In deze video heb ik de 4 outfits die ik beschrijf aan en ik draag er een leren tas bij uit de collectie van MEOLA. De tas die perfect bij een datnight outfit past.

 

Outfit 1

In de eerste outfit draag ik een trui jurk in een blauwe kleur met een panty en zilveren boots. Mocht het nou toch lekker weer worden (ooit hahaa) dan kun je natuurlijk de panty niet aantrekken. Hierbij draag ik een zwarte sadle bag die je crossbody kunt dragen. Deze past mooi bij de panty en schoenen. In deze tas kun je wel een aantal spulletjes kwijt en er zit nog een ritsje in de voorkant van de tas en gaat dicht met een flap die aan de onderkant met een tt slot dichtgaat.

 

Outfit 2

In deze outfit heb ik gekozen voor een bohemian burgundy kleurige top en een zwarte strakke broek met een witte streep aan de zijkant. Om deze outfit een beetje op te leuken heb ik er een okergele One Piece bij gekozen. Wel een maat W, omdat je hier iets meer spulletjes in kwijt kunt. En dit alles heb ik afgeslylt met weer de zilveren boots.

 

Outfit 3

In look 3 draag ik een wit jurkje met zwarte details met hieronder een strakke zwarte broek, maar je kunt natuurlijk ook voor een panty kiezen. Hieronder draag ik zwarte sneakers. Deze look heb ik gecombineerd met een bonte crossbody tas met franjes. Dit tasje heeft een rits aan de bovenkant en heeft zwart, bruin en witte kleuren en is dus gemaakt van bont. Mega aaibaar!

 

Outfit 4

In outfit 4 draag ik de meest chique look. Namelijk een grijze pantalon met een grijs colbertje en hieronder draag ik een lichtroze top die ik in de pantalon heb gedaan. En ik draag laarsjes met een hak eronder ook in het grijs. Deze look heb ik gecombineerd met een roze One piece. Dit keer in de maat M, deze is dieper dan de kleinere One piece tasjes en kan dus ook meer in.

Alles wat ik hierboven heb omschreven, heb ik ook gefilmd. Veel kijkplezier en laat in de reactie even weten voor welke outfit jij zou gaan.

 

Liefs,

Amy

Over de schrijver
Frieda
Door

Frieda

op 11 Apr 2018

Super mooie tasjes allemaal. Ik zou wel voor het vacht tasje gaan denk ik.

Amy
Door

Amy

op 11 Apr 2018

Dank Frieda, hoop dat je geniet van je mooie notitieboek! Ik heb deze zelf in het oranje vacht gemaakt voor koningsdag vorig jaar. Zo fijn dat hij zo mega aaibaar is.

Reactie plaatsen