Leren tassen trends zomer 2018...
16 mei 2018 
3 min. leestijd

Leren tassen trends zomer 2018...

Jaa ook deze zomer kunnen we weer volop met allerlei leuke en blijkbaar ook hippe tasjes rondlopen. De leren tassen trends van zomer 2018 zijn weer bekend en stiekem ben ik op een aantal trends wel verliefd. Benieuwd met welke tassen jij deze zomer zeker aan kan komen? Lees dan snel verder…

 

De heuptasjes

Dat deze tasjes die je opa vroeger droeg weer helemaal terug zijn was je waarschijnlijk al opgevallen. Je kan ze werkelijk in alle kleuren, modellen en prints vinden. Aangezien dit een van de grootste leren tassen trends is van de zomer  in 2018 kon ik natuurlijk niet achter blijven. Wel heb ik dit model tas wat anders gemaakt dan een ‘standaard’ heuptas. Hiermee bedoel ik dat een heuptas meestal een rits heeft aan de voorkant, je weet wel echt die heuptasjes die je opa vroeger droeg.

Ken je de One piece modellen uit de collectie van MEOLA? De populaire crossbody tasjes die zonder naaimachine gemaakt worden (je kan deze ook zelf maken op een tassen workshop). Dit modelletje heb ik als uitgangspunt gebruikt. De heuptasjes zijn dan ook een One piece model maar dan een stuk kleiner. Aan de achterkant zitten lusjes zodat je hem om je riem heen kan doen.

leren-tassen-trends-zomer-2018-lerentasjes-by-meola

leren-tassen-trends-zomer-2018-lerentasjes-by-meola-beltbag tassen-trends-zomer-2018-lerentasjes-by-meola-beltbag tassen-trends-zomer-2018-lerentasjes-by-meola

Een vierkante tas

Deze zomer zijn de modellen nogal een dingetje, size does matter. De leren tassen trends voor de zomer van 2018 op dit gebied zijn toch wel de vierkante tassen. En dan is het natuurlijk ook wel handig als deze vierkante tas wat diep is, zodat je aardig wat spulletjes erin kwijt kunt.

Ook in de collectie van MEOLA is deze tassen trend weer toegevoegd. Eigenlijk zat dit model al heel lang in de collectie. En dat gaat natuurlijk over de vierkante One piece tassen. Oftwel de One piece M tassen.

leren-tas-trends-zomer-2018-lerentasjes-by-meola

Rieten tas

De rieten tassen trend waren in het voorjaar al een trend en zie je ook overal bij kledingwinkels. Super leuk om dit te combineren natuurlijk. De rieten tassen zijn in verschillende modellen te vinden. In de collectie van MEOLA  is nog maar 1 rieten tas te vinden en deze kun je vergelijken met een strandtas. Hieraan heb ik een franje stuk aan de voorkant gemaakt van rood leer.

Metallic

Metallic tassen in allerlei modellen zijn ook echt een leren tassen trend deze zomer. Je ziet ze ook in alle vormen voorbij komen. Shoppers, crossbody tassen, clutches. Het idee van metallic tassen trends zijn tassen die glimmen. Hieronder is een van de metallic tassen in de collectie van MEOLA te zien.

leren-tassen-trend-metallic-zomer-2018-lerentasjes-by-meola

Blauw, groen, geel, rood, lavendel, paars, roze, lila, andere pastel kleuren en felle kleuren

Hierboven zijn alle kleuren genoemd die een tassen trend zijn deze zomer. En deze kun je natuurlijk in mega veel vormen en modellen vinden. Deze zijn ook echt overal te koop van een duurzaam materiaal tot stoffen tassen. Omdat MEOLA alleen leren tassen maakt en verkoopt laat ik hieronder een aantal foto’s zien van de nieuwe collectie die deze kleuren bevatten.

leren-tassen-trend-heuptasje-zomer-2018-lerentasjes-by-meola leren-tassen-trend-paars-zomer-2018-lerentasjes-by-meola leren-tassen-trend-pastel-zomer-2018-lerentasjes-by-meola leren-tassen-trend-licht-blauw-zomer-2018-lerentasjes-by-meola

 

Wil je de gehele collectie bekijken, dus ook buiten de leren tassen trends zomer 2018 om, ga dan even naar shop.meolaleather.nl.

 

Liefs,

Amy

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen