De plunje trend voor even snel weg...
14 november 2017 
2 min. leestijd

De plunje trend voor even snel weg...

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De plunje trend is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw tas en deze plunje trend te combineren dus.

De plunje trend

De plunje trend wordt ook wel de drawstring bag trend genoemd. Dit is vergelijkbaar met een plunje tasje, maar dan wat modieuzer. Een plunje tas is een tas die wat kleiner is en die je crossbody kunt dragen. Buiten dit wordt de bovenkant van de tas naar elkaar toe getrokken door een koord door de ‘standaard’ plunje tassen (ik hoop dat het op deze manier een beetje duidelijk is).

plunje trend

plunje trend

3 redenen waarom deze trend nu populair is

– Een plunje tas is crossbody en daarom dus super handig voor als je je handen vrij wilt hebben bij bijvoorbeeld het winkelen

– Een plunje tas is klein en handig als je even snel ergens heen moet, zonder dat je een grote shopper mee hoeft te nemen

– Een plunje tas kun je in verschillende kleuren vinden, zodat dit je outfit op kan pimpen

plunje trend

plunje trend

Voor wie is de plunje tas geschikt

De plunje tassen zijn vooral geschikt voor vrouwen die houden van een klein tasje voor als je snel even weg moet of bijvoorbeeld voor het stappen. En voor vrouwen die zich aanpassen aan de modetrends van dit moment. Dit crossbody tasje is op dit moment een trend en wij gokken dat deze trend zich naar het voorjaar zal verplaatsen.

Jouw tas en de plunje trend

Bij MEOLA hebben we een variatie gemaakt op de ‘standaard’ plunje tassen. Onze kleine tasjes zijn ook crossbody en daarbij verstelbaar door de knoop aan de zijkant wat groter of kleiner te maken. Ze worden aan de bovenkant dichtgehouden met een drukknoop en dus niet met een draad die de tas bij elkaar trekt. Dit laatste is het geval bij een ‘standaard’ plunje tas. Ook is er een diepte in de tas gecreëerd door de onderkant dubbel te stikken. Hierdoor kun je wat meer kwijt in dit tasje. Natuurlijk blijft hij klein, dus  je kunt geen kilo tas van deze plunje trend maken hahaha.

De plunje tassen van MEOLA zijn er in veel verschillende kleurtjes, zit jouw kleurtje er niet tussen? Mail ons dan even, dan maken we er eentje voor jou op maat of check de voorraad op http://shop.meolaleather.nl/crossbodybags.

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen