Jouw tas en de rugtassen trend deze winter
17 november 2017 
1 min. leestijd

Jouw tas en de rugtassen trend deze winter

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De rugtassen trend is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw tas en deze rugtassen trend te combineren dus. En laten wij van MEOLA nou leren rugtassen in de collectie hebben.

De rugtassen trend

Deze trend heeft er weer alles mee te maken dat de tassen makkelijk draagbaar moeten zijn. Dit zijn ze zeker, want je hebt je beide handen vrij! Dit is ook de reden dat een rugtas super handig is, er past ook nog eens veel in en hij is ook nog eens stoer. Ben je nou in een fashionable gelegenheid? Draag je rugtas dan even in je hand, dat zie je op de lopers namelijk iedereen doen. Met het handige hengel bij de tassen van MEOLA kan dit ook perfect!

Jouw tas en de rugtassen trend

Bij MEOLA kun je mega stoere en handige rugtassen scoren waar ook nog best veel in kan. En er zit ook een leren hengsel aan de bovenkant zodat je hem in je hand vast kan houden zoals hierboven net werd beschreven. Alle tassen van MEOLA zijn met de hand gemaakt. De rugtassen zijn voorzien van een flap die de tas dichthoud en deze gaat met een musketonhaak vast. De binnenkant van de rugtas kan nog aangetrokken worden door een leren koord. Aan de buitenkant zit een mooie button met het logo van MEOLA. Aan de binnenkant van de rugtas zit een musketonhaak om je sleutels aan de klikken. Super handig zodat je ze niet meer kwijt kunt raken! Wil je de tas in 3D zien? Check dan zeker even de webshop, bij elk product staan een video waar je dit kan zien. Dan krijg je een nog beter beeld van de rugtas, net alsof je hem in je handen hebt!

Team MEOLA

rugtas

rugtas

rugtas

rugtas

Over de schrijver
Reactie plaatsen