Je eigen leren tas maken klinkt nog wat spannend

Tijdens een leren tassen workshop heb je mijn live begeleiding

Small

€ 65,-
  • 16cm breed
  • 19cm hoog
  • 3cm diep

Wide

Meest gekozen

€ 75,-
  • 21cm breed
  • 19cm hoog 
  • 3cm diep

Medium

€ 85,-
  • 20cm breed
  • 20cm hoog
  • 5cm diep

Maak je toch liever thuis je eigen tas?

Ingrid van de Laar
Super leuke workshop, gezellig, goede uitleg en een mooi eind product. Ik heb gelijk een Do It Yourself pakket erbij besteld om thuis een tas te gaan maken. Ook heb ik een sleuteltasje en notitieboek met naam erop besteld.  Ik ga in de toekomst nog wel meer bestellen.
Monique Klein
Ik kreeg van een vriendin een workshop leren tas maken. We werden uiterst vriendelijk ontvangen met heerlijke koffie. Het was erg leuk om te doen en het resultaat mag er zijn. Ben stiekem erg trots op mijn blauwe zelfgemaakte tasje. Ga vooral zo door, ik vond het een groot succes.
Nicky Bruining
Ik vond de workshop geweldig. Voor mij was het een verassing, maar ik vond het super. Wie wil er nou niet een tas die je zelf gemaakt hebt?! Amy is heel geduldig en helpt je met alles. Je kunt je eigen tas creëren. Het is heel gezellig om met vriendinnen, moeders of zussen te doen en zo samen iets leuks te creëren wat je altijd bij je kan dragen. Ik ben blij met het resultaat !!

Veelgestelde vragen

                   

Veelgestelde vragen live workshop

Met hoeveel dames zijn we tegelijk in het atelier?

Op dit moment mogen er gewoon 15 dames tegelijk de workshop volgen. Iedereen die aanwezig is, is in bezit van een corona QR code

Wat doen jullie aan de corona regels?

Wij houden ons aan de corona regels die op dit moment gelden

Wij willen graag een workshop volgen doordeweeks en dan overdag

Dat is zeker mogelijk, neem contact met mij op om te bespreken wanneer jou en mij dit past

Moet ik de tas op een naaimachine maken?

Nee zonder naaimachine en ja de tas is dan nog steeds heel stevig

Wanneer kan ik de workshop volgen?

Als je aanklikt welke maat je wilt maken, dan kun je ook zien welke data er nu online staan om deel te nemen

Hoe kies is de kleur?

Tijdens de workshop liggen er heel veel tassen voor je klaar en hier kun je een kleur uit kiezen, uiteraard kan ik je helpen bij het kiezen van de kleur

Heb ik ervaring nodig om deze tassen te maken?

Nee, eigenlijk lukt het je zelfs nog als je 2 linker handen hebt mocht je wel heel creatief zijn kun je deze natuurlijk op de tas loslaten en hem helemaal customizen

Komt het logo van Meola Leather op de tas?

Nee, jij maakt de tas dus hij is helemaal uniek

Kan ik gratis parkeren bij het atelier?

Ja zeker, wel graag aan de overkant van de weg en niet voor mijn ingang of die van mijn buren

Hoelang duurt de workshop?

2 uur ongeveer

Waar is de workshop?

In mijn atelier in Dordrecht Helmholtzstraat 5D

Ik wil samen met mijn vriendin komen, maar we willen beide een ander model maken, kan dat?

Ja dit is geen probleem

Heb je nog ergens vragen over?

Bel of whatsapp mij even op 0619205467