Jouw tas en de franje tas trend van deze winter
20 november 2017 
2 min. leestijd

Jouw tas en de franje tas trend van deze winter

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De franje tas trend met studs is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw tas en deze franje trend te combineren dus. En laten wij van MEOLA nou franje tassen in de collectie hebben.

De franje tas trend

Ja het is nu helemaal een trend om te lopen met tassen die niet saai zijn. Hiermee bedoel ik dat de gladde, strakke tassen een beetje uit de mode zijn en zijn ingeruild voor tassen waar franjes en studs aan zitten. Natuurlijk is en blijft Nederland een land wat betreft de mode een beetje op safe speelt, dus MEOLA heeft een mooie variatie gemaakt op deze trend, zodat de tassen wel draagbaar blijven.

Jouw tas en de franje tas trend

MEOLA heeft franje tassen gemaakt in een driehoeksvorm. Deze zijn trouwens ook rijkelijk bekleed met studs. Ook zijn er franje tassen ontworpen die de vorm van een shopper hebben. En als laatste zijn er kleine bonttasjes met franjes in de collectie opgenomen. Al deze tassen voldoen dus aan deze trend, maar de driehoeks franje tassen zijn ook nog crossbody en de bonttasjes zijn dus gemaakt van bont en ze zijn crossbody. Veel trends in 1 tas dus! BTW alle tassen zijn hieronder te bekijken in 1 enkele kleur, op de website kun je nog vele kleuren vinden.
Alle franje tassen van MEOLA bevatten een logo aan de buitenkant van de tas, hieraan zijn de tassen van MEOLA te herkennen. In de driehoek en shopper franje zitten ook musketonhaken, zodat je je sleutel hieraan kunt klikken en makkelijk in je tas terug kunt vinden.
Wil je graag per model bekijken hoe de tas in elkaar zit? Bekijk op de webshop dan de video’s die bij de producten staan.

Team MEOLA

franje tas

franje tas

franje tas

franje tas

franje tas

Over de schrijver
Reactie plaatsen