De handige crossbody's...
16 november 2017 
2 min. leestijd

De handige crossbody's...

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De crossbody trend is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw crossbody tas en deze crossbody trend te combineren dus.

De crossbody trend

De crossbody tas is een echte klassieker en zie je steeds weer terug komen, maar dan net even wat anders. Een crossbody tas draag je schuin over de buik. Dit zodat je je handen vrij hebt als je gaat shoppen bijvoorbeeld. Eerder zag je in de fashion dat de crossbody tassen juist niet op deze manier gedragen werden, maar juist over 1 schouder. Dit najaar mag je de crossbody juist weer wel schuin dragen. Super fijn want op deze manier heb je allebei je handen vrij! Hieronder zie je een aantal crossbody modellen, deze worden alle 3 gedragen over 1 schouder, maar zoals net hierboven uitgelegd is worden ze dit najaar schuin over je borst gedragen in plaats van over 1 schouder.

crossbody bag

crossbody bag

3 redenen waarom deze trend nu populair is

– Ook een crossbody tas is nu populair vanwege de makkelijke manier van dragen. Dit omdat je hem schuin draagt en dus je handen vrij hebt als je hem om hebt

– Een crossbody tas is klein en handig als je even snel ergens heen moet, zonder dat je een grote shopper mee hoeft te nemen

– Een crossbody tas is in vele modellen en kleuren te vinden en kun je je outfit dus lekker pimpen

Voor wie is de crossbody tas geschikt

De crossbody tassen zijn vooral geschikt voor vrouwen die houden van een klein tasje voor als je snel even weg moet of bijvoorbeeld voor het stappen. En voor vrouwen die zich aanpassen aan de modetrends van dit moment. Dit crossbody tasje is op dit moment een trend en wij gokken dat deze trend zich naar het voorjaar zal verplaatsen, want hij was in het voorjaar van 2017 ook al te zien.

Jouw tas en de crossbody trend

MEOLA heeft vele crossbody bags in haar collectie. Al deze tassen zijn gemaakt met de hand, gemaakt van leer en made in holland! De collectie crossbody bags bestaat uit sadle bags, plunje tasjes, bonttasjes, ronde crossbody tasjes, franje tassen en de bekendste collectie van MEOLA de One Pieces.

De One Pieces zijn erg populair bij MEOLA. Dit zijn crossbody tasjes die zonder naaimachine zijn gemaakt. Deze tasjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten en te zien op de 3e foto hierboven. Bekijk heel de collectie van deze modellen op http://shop.meolaleather.nl/onepiece.

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen