Mijn favorieten...
01 september 2017 
2 min. leestijd

Mijn favorieten...

Zoals je wellicht al weet ben ik de eigenaresse, ontwerpster en maakster van de tassen en accessoires van MEOLA. Ik heb een fotoshoot gedaan met de tassen die mijn favorieten zijn. En je kan je voorstellen dat uit de tassen die ik zelf gebruik, ja dit zijn er meer dan hieronder beschreven, ik er heel veel moeite mee had om er hier 4 van uit te kiezen. Maar ik heb het toch gedaan en hier is een leuke shoot uit voort gekomen. Hieronder dus mijn favorieten met foto’s.

Mijn favortieten

Deze shopper neem ik eigenlijk altijd meer naar school of als ik een afspraak heb waar ik een aantal dingen moet laten zien, dan gooi ik alles in deze shopper. Ja ook ik heb moeite met mijn tas netjes en georganiseerd te houden. Als ik naar school ga, neem ik ook altijd mijn laptop mee. Deze doe ik in de hoes en neem deze los mee of ik doe deze hoes in mijn tas erbij. Deze shopper gebruik ik trouwens ook wel als ik ergens ga slapen. Handig want er past aardig wat in!

leren tasjes

leren tasjes

Mijn tweede favoriet is toch wel deze franje tas. Deze gebruik ik heel soms voor school als ik eigenlijk niets mee hoef te nemen. Het meeste gebruik ik hem wel als ik uit eten ga of een daagje weg en een shopper eigenlijk te groot is, maar een one piece weer te klein. Deze franje tas heb ik ook afgelopen zomer meegenomen naar Ibiza. Het stijltje van deze tas past natuurlijk helemaal in de Ibiza sfeer. En handig dat ik er wat meer in kwijt kon dan een crossbody tasje.

leren tasjes

leren tasjes

En dan mijn aller aller meest favoriete tasjes, al zou je dat niet zeggen omdat ik ze als laatste post op deze blog, de one pieces. Ik ben helemaal gek van deze tasjes. Ik heb er meer dan deze 2 in gebruik, maar deze 2 gebruik ik het meeste. Ik heb er ook in gebruik die wat smaller zijn, maar omdat je hier toch wat minder in kwijt kunt dan dit maatje, reken ik deze 2 wel als mijn favorieten. Deze crossbody tasjes zijn echt top voor een avondje stappen, een avondje wat leuks doen of als je even snel weg gaat voor een boodschap bijvoorbeeld. Je kunt je telefoon, portemonnee, sleutels en nog wat kleine dingetjes in kwijt. Alleen de belangrijke spulletjes de echt nodig zijn dus. Het tasje met grijs en donkerblauw is mega handig, omdat deze 2 kleuren heeft. Dit betekend dat je hem bij super veel kunt combineren.

leren tasjes

leren tasjes

leren tasjes

Photography by Samantha Bosdijk

Liefs,

Amy

Over de schrijver
Reactie plaatsen