De patchwork trend voor eindeloze combinaties...
15 november 2017 
1 min. leestijd

De patchwork trend voor eindeloze combinaties...

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De patchwork trend is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw tas en deze patchwork trend te combineren dus.

De patchwork trend

Het najaar 2017 staat vooral in het teken van gekke printjes en de verschillende modellen tassen. Maar hierbij gaat het ook om de manier van dragen dat deze makkelijk in gebruik is. Een patchwork tas is handig voor verschillende manieren zodat hij makkelijk in gebruik is. Een patchwork tas is een tas die uit heel veel verschillende stukjes leer is gemaakt en 1 tas vormt. Deze stukjes kunnen allemaal dezelfde maat hebben, maar ze kunnen ook verschillende maten hebben. De patchwork trend komt het meeste voor in de vorm van een grote tas.

patchwork shopper

3 redenen waarom deze trend nu populair is

– Een patchwork tas is te combineren met mega veel outfits als hij gemaakt is uit verschillende kleuren/tinten

– Een patchwork tas is handig om te gebruiken als je meerdere spullen mee moet nemen

– Een patchwork tas kun je in verschillende kleuren vinden, zodat dit je outfit op kan pimpen

patchwork shopper

Voor wie is de patchwork tas geschikt

De patchwork tassen zijn vooral geschikt voor vrouwen die houden van een grote tas voor als je ergens meerdere spullen mee naar toe moet nemen zoals naar je werk of naar school.  En voor vrouwen die zich aanpassen aan de modetrends van dit moment.

Jouw tas en de patchwork trend

In het geval van MEOLA is de patchwork tas gemaakt van leer die allemaal verschillende afmetingen hebben. Deze verschillende stukken leer hebben dezelfde tint, zodat ze mooi bij elkaar passen. Dit betekend dat de tas bij super veel te combineren is. En het is ook nog eens zo als je een patchwork tas aanschaft bij MEOLA, is het onmogelijk dat deze op precies dezelfde manier nagemaakt zal worden. Jij hebt dus echt een unieke tas te pakken!

 

 

Over de schrijver
Marianne
Door

Marianne

op 01 Dec 2017

Grijs-blauwe tas is heel leuk! Wat kost hij en waar is hij te bestellen?

Amy Schreuder
Door

Amy Schreuder

op 02 Dec 2017

Hi Marianne, Als je hierboven doorklikt naar shop en dan bij de categorie shoppers kun je hem vinden. Hier is de link van de tas; http://shop.lerentasjes.nl/patchworkgrijs. Hij kost €167,00. Groetjes, Amy

Reactie plaatsen