Nieuw: volg een online workshop bij Meola Leather!
05 april 2021 
2 min. leestijd

Nieuw: volg een online workshop bij Meola Leather!

Iedereen krijgt graag complimentjes. Hoe fijn is het wanneer je er eentje krijgt over die mooie leren tas? Nog veel fijner wanneer je kan reageren met: “Nou dank je, die heb ik zelf gemaakt!”. 

Hoe doe je dat nu, je eigen tas maken? Daarvoor moet je bij Meola zijn! Heb je dan zo’n dure naaimachine nodig? Helemaal niet! Je krijgt van mij alle tools die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

 

Do It Yourself pakket

Wil jij ook met je zelfgemaakte tas pronken? Dan kan je bij Meola Leather een Do It Yourself pakket bestellen. Hierin zit het leer dat je zelf gekozen hebt, het benodigde gereedschap en alle fournituren. Bij elk pakket krijg je van mij een gedetailleerd stappenplan op papier over hoe je te werk moet gaan. Daarnaast krijg je ook nog een video tutorial. Zo zie je exact hoe ik het doe en kan je terugspoelen wanneer je een stap wilt terugzien. 

Momenteel kan je kiezen tussen twintig verschillende DIY-pakketten. Dit zijn trouwens niet alleen tassen. Zo kun je ook kiezen voor een halster voor je paard bijvoorbeeld! Welk leer je gebruikt kies je zelf. We hebben namelijk niet alleen echt koeienleer, maar ook vegan leer! Dit is gemaakt van kurk en net zo sterk als gewoon leer. De kleuren en fournituren mag je uiteraard ook zelf kiezen. Zo is je leren product echt helemaal ‘jou’!

Workshops

Je eerste leren tas zelf maken kan best wel spannend zijn. Gelukkig ben ik er om je te begeleiden bij een online workshop! Vroeger organiseerde ik live workshops, maar gezien de omstandigheden is dat nu helaas niet mogelijk… 

Sinds ik begonnen ben met online workshops, gingen er weer een heleboel nieuwe deuren open. Zo kunnen er nu ook Belgen workshops volgen bijvoorbeeld! Of dames die in het noorden wonen en normaal gesproken niet zomaar naar mijn atelier komen rijden. Het is beter bereikbaar, je hoeft er niet eens je luie stoel voor uit! Je kan gewoon lekker aan je eigen keukentafel aan de slag met het pakket en mij meteen vragen stellen wanneer je even vast loopt. 

Workshops zijn ook een fijne manier om de andere dames te leren kennen die meedoen. Er is misschien niemand in je naaste omgeving die dezelfde originele hobby beoefent. Op deze manier leer je andere creatievelingen kennen met dezelfde passie. In deze tijden van isolatie is dat extra mooi meegenomen, toch!

Je kan er ook een gezellige middag van maken met je bubbel of knuffelpersoon. Steeds maar binnen zitten gaat ook maar vervelen na een tijd… Doe je moeder of beste vriendin een plezier, bestel jullie DIY-pakketten en schrijf je in op de workshop! We maken er samen een leuke dag van!

 

Lidmaatschap

Heb je na je eerste DIY-pakket of workshop de smaak helemaal te pakken? Dan kan je member worden van Meola Leather! De enige plek waar je een membership kan aangaan om het leerambacht onder de knie te krijgen.

Ben je lid, dan krijg je elk kwartaal een DIY-pakket toegestuurd. Daarin zit alles wat jij nodig hebt om het leren product te maken dat je zelf uitgekozen hebt. Heb je moeite met kiezen tussen de vele leuke kleurtjes, help ik je met plezier bij het maken van de juiste combinatie. Elke twee weken upload ik een nieuwe tutorial met een nieuw patroon en de technieken die daarbij horen in een video. Uit al deze tutorials kun jij elke 3 maanden jouw favoriete product kiezen die ik dan weer omzet in een do it yourself pakket en zorg dat dit bij jou op je deurmat komt. Dit zodat jij thuis jouw favoriete leren product kunt maken. Er staan niet alleen tutorials van tassen, maar allerlei leren producten op het membership. Kussens, toilettasjes, portemonnees, handschoenen en noem maar op. Hier kun  je checken welke producten je allemaal thuis kunt maken. Zo hadden mensen die vorige kerst al member waren een originele boom gevuld met leren kerstballen!

Meer weten over het lidmaatschap? Klik hier.

Ik schrijf me in voor een workshop!

Over de schrijver
Reactie plaatsen