Lidmaatschap
arrow_drop_up arrow_drop_down

Meola Leather membership

Maak elk kwartaal een unieke creatie van leer. Zonder naaimachine!
Kies 4x per jaar een ontwerp en krijg direct het Do It Yourself pakket thuisgestuurd met voorgesneden leer, fournituren en gereedschap

Meola Leather membership

Maak elk kwartaal een unieke creatie van leer. Zonder naaimachine!
Kies 4x per jaar een ontwerp en krijg direct het Do It Yourself pakket thuisgestuurd met voorgesneden leer, fournituren en gereedschap

Voor beginners en gevorderden

Hoe fijn is het in de drukke tijd waar we op dit moment in leven om even wat tijd voor jezelf te hebben? Een hobby die je vanuit huis onder de knie kunt krijgen.


Hoe leuk dat als je zelf een leren product hebt gemaakt je hier ook echt trots op kan zijn. En als vriendinnen zeggen; 'Mooie tas, ja dankje heb ik zelf gemaakt!'

In dit lidmaatschap krijg je elk kwartaal een zelf uitgekozen Do It Yourself pakket op je deurmat!
Ik wil member worden 
Al 7 jaar
Dé leren tassen specialist van Nederland en België
Live workshop in mijn atelier
Bij het VIP lidmaatschap
Meer tijd voor jezelf
Creatieve nieuwe hobby

Ook een vegan optie mogelijk

Je krijgt je leren producten dan niet van echt leer, maar van vegan leer namelijk kurk leer opgestuurd

Tutorials die nu online staan en die jij thuisgestuurd kunt krijgen

Shopper

 • 35cm breed, 39cm hoog en 11cm diep
 • Alle benodigdheden inbegrepen die je nodig hebt om deze tas te maken
 • Geen naaimachine nodig 
 • Alleen hamer en plankje nodig
 • 100% leer

Ook een vegan optie mogelijk

Je krijgt je leren producten dan niet van echt leer, maar van vegan leer namelijk kurk leer opgestuurd. Later in het proces kun je nog aangeven dat je voor de vegan optie wilt gaan

Do It Yourself pakket+fysieke patronen op je deurmat
Elk kwartaal een Do It Yourself pakket en papieren patronen op je deurmat

Seizoens  special's

Elk kwartaal een tutorial waarin ik een groot leren product maak, deze kun je naast je kwartaal pakket aanschaffen 

Tutorial's leerproducten

Elke 2 weken een nieuwe tutorial waarin ik een leren product maak en alles erover uitleg
Community voor alle leden
Inspirerende leden die het leerambacht onder de knie willen krijgen
Nieuwe hobby

Met alle technieken uit het leerambacht

Korting op extra producten
10% korting op extra Do It Yourself pakketten en mogelijkheid om extra gereedschappen en fournituren aan te schaffen
Live workshop in Dordrecht
Voor de VIP leden een live workshop in mijn atelier in Dordrecht
Online masterclass 
Elk kwartaal een online masterclass waarin ik jouw vragen kan beantwoorden

1e leerambacht app van NL

App voor computer, mobiel of tablet kom je makkelijk in de omgeving

Voor iedereen makkelijk te maken, zelfs als je niet creatief bent

Deze Do It Yourself pakketten kun jij op je deurmat verwachten

Een leren product voor de eeuwigheid

Hoe tof dat je vanuit huis een nieuwe hobby uit kan voeren. Elk kwartaal kun jij een do it yourself pakket kiezen uit alle tutorials die ik elke 2 weken upload. Je kunt dan dit product thuis maken. Alles zit in dit pakket voorgesneden leer, alle fournituren en gereedschappen die je nodig hebt om een uniek leren product thuis te maken. En je doet dit niet alleen, de hele community is er 24/7 om je inspiratie en tips te geven. Dat is niet het enige, elk kwartaal is er een online masterclass waarin je mij vragen kunt stellen.


Lekker creatief  bezig zijn en even je telefoon links laten liggen (tenzij je de app gebruikt om de video te bekijken natuurlijk hahah) ENN je hoeft de deur er niet eens voor uit. Bij het VIP lidmaatschap zit ook een live workshop in mijn atelier in Dordrecht. Op deze workshop gaan wij met een aantal VIP leden een leren product maken. Je hebt dan direct mijn feedback en maken we samen een uniek leren product.


Iedereen in de community is gek van het leerambacht en wil dit super graag onder de knie krijgen. Ik kijk er naar uit om je daar of later in mijn atelier te ontmoeten.


Liefs Amy

Ik wil member worden 

Dé leerexpert

Er zijn veel verschillende soorten leer, die allemaal hun eigen originele draai geven aan je leren product. Leer dat effen is of leer met een reliëf of print in het leer. Dik en stevig leer of slap leer. Stevig leer betekend dat je product niet in elkaar zakt als je het neerzet. Allemaal verschillende leersoorten met zijn eigen eigenschappen. Uiteraard geef ik je advies over de eigenschappen die jij graag terugziet in je product.

Kies 4x per jaar een leren product en krijg direct een Do It Yourself pakket thuisgestuurd 

Do It Yourself pakket op je deurmat

Elk kwartaal krijg jij een Do It Yourself pakket op je deurmat. Waar kies je dit pakket dan uit? Nou elke 2 weken upload ik een nieuwe tutorial waarin ik een leren product maak. Uit al deze tutorials mag jij er eentje uitkiezen en deze krijg je dan thuisgestuurd.


Uiteraard kun je het leren product helemaal zelf customizen. Je kunt de kleur kiezen en welke kleur fournituren je wilt. Hieronder kun je trouwens zien welke tutorials er nu allemaal online staan.


Je krijgt niet alleen een Do It Yourself pakket op je deurmat, maar ook alle patronen van de tutorials die tot nu toe online staan. Deze krijg je dus fysiek in papieren vorm toegestuurd.


Ben je al enthousiast?

Ik wil member worden 

Mijn feedback

Bij het VIP lidmaatschap kom je een workshop in mijn atelier in Dordrecht volgen waarin wij samen met anderen VIP leden gaan werken aan een leren product. Ik kan je dan direct feedback geven zodat jij tot het allermooiste leren product komt.


Als je thuis aan het werk bent kun je aan de community ook 24/7 feedback vragen. Niet te vergeten dat er elk kwartaal een online masterclass is waarin je persoonlijk aan mij vragen kunt stellen.


Alles zodat jij tot het mooiste leren product komt en dat je vriendinnen zeggen; 'mooie tas, ja dankje heb ik zelf gemaakt!'

Ik wil member worden 

App voor op je telefoon of tablet

Via de 1e leer ambacht app in Nederland kun je alle tutorials en inspiratie bekijken. Je kunt gewoon op de computer inloggen in de online community, maar nu kan dit ook via je telefoon of tablet. Je kan eenmalig inloggen en zo heb je makkelijk alle updates voor nieuwe patronen en inspiratie bij elkaar. 

Ik wil member worden 

Nieuwe technieken

In elke tutorial zit weer een nieuwe techniek of nieuw gereedschap verstopt. Nou ja verstopt is zeker niet het goede woord, want ik leg namelijk alles heel duidelijk uit in de video's. Al deze technieken en gereedschappen gebruik je tijdens een leren product maken. Zo ga je dus het echte leerambacht onder de knie krijgen op een hele duidelijke en makkelijke manier uitgelegd.


. Hoe tof is het om nieuwe steken en andere technieken te leren en erachter gaat komen welke gereedschappen je nodig hebt om een tot een uniek leren product te komen. Ik leg stap voor stap uit hoe deze nieuwe technieken in elkaar zitten en hoe je deze zelf uit kunt voeren thuis.


Als bonus vind je bij elke tutorial een e-book waarin ik beschrijf hoe je tot een mooi leren product komt voor als je dat fijner vind dan een video kijken.

Ik wil member worden 

Beate Pasveer
''Nadat ik een aantal Do it yourself pakketten besteld en gemaakt heb, wilde ik meer over leer weten en ben zo bij het membership van Amy terecht gekomen en aangeschaft. Ik heb er veel voordeel van door nieuwe technieken te hebben geleerd en nogsteeds doe. Niet alleen tassen, maar ook andere leren producten kun je maken. En dat kan in veel verschillende kleuren, keuze genoeg. Fijn ook dat je veel hulp krijgt van Amy en dat ze zich interesseert in wat je ervan maakt. Echt aan te raden en benieuwd wat er allemaal nog meer komt.''
Judith Mondelears
''Vind het lidmaatschap een interessante formule. Je hebt permanent toegang tot de tutorials die heel duidelijk zijn. De video's laten goed zien hoe het moet. Leuk ook dat je elk kwartaal een DIY pakket mag uitkiezen. Zo word je aangemoedigd om een nieuwe techniek of ander model uit te proberen. In de community kan je ideeën opdoen van andere leden en je eigen creaties tonen, dit werkt heel inspirerend!''
Ivon Manneart
''Op facebook zag ik voorbij komen dat je zelf een leren tas thuis kunt maken. Ik was gelijk enthousiast en er eentje besteld. Mooi leer, duidelijke video uitleg en het leukste ik ben helemaal weg van mijn tas. Een paar dagen later kreeg  ik een mail of dat ik member wilde worden. Gelijk gedaan! Ik kon kiezen uit meerdere leren producten om thuis te gaan maken, maar koos tocht voor nog een tas. Je kan hem helemaal zelf samenstellen, dus hij is helemaal naar mijn zin. Handig ook dat je doorgestuurd krijgt uit welke kleuren leer je allemaal kan kiezen. Ik kijk iedere kwartaal uit naar een nieuwe leren tas om te maken.''

Below is a full width testimonial unit

Beate Pasveer

xfxfxf

Judith Mondelears
''Vind het lidmaatschap een interessante formule. Je hebt permanent toegang tot de tutorials die heel duidelijk zijn. De video's laten goed zien hoe het moet. Leuk ook dat je elk kwartaal een DIY pakket mag uitkiezen. Zo word je aangemoedigd om een nieuwe techniek of ander model uit te proberen. In de community kan je ideeën opdoen van andere leden en je eigen creaties tonen, dit werkt heel inspirerend!''
Mr. Nameless
You have room for some more content over here, it's a great place for a quote!
Beste keuze

Membership per jaar VIP

1070,-
997,-
 • 12 maanden lid
 • 4x Do It Yourself pakket op je deurmat (zelf uitkiezen)
 • Exclusieve leer patronen fysiek opgestuurd
 • Extra content
 • Toffe community
 • Meola Leather app
 • 4x  online masterclass
 • Live workshop in mijn atelier in Dordrecht

Membership per jaar

600,-
497,-
 • 12 maanden lid
 • 4x Do It Yourself pakket op je deurmat (zelf uitkiezen)
 • Exclusieve leer patronen fysiek opgestuurd
 • Extra content
 • Toffe community
 • Meola Leather app
 • 4x online masterclass
 1. Live workshop in mijn atelier in Dordrecht

Membership per kwartaal

150,-
147,-
 • 3 maanden lid
 • 1x Do It Yourself pakket op je deurmat (zelf uitkiezen)
 • Exclusieve leer patronen fysiek opgestuurd
 • Extra content
 • Toffe community
 • Meola Leather app
 • 1x online masterclass
 1. Live workshop in mijn atelier in Dordrecht

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen do it yourself pakket

Heb ik ervaring nodig om deze tassen te maken?

Nee zeker niet, je hoeft niet eens creatief te zijn. Ben je dit wel kan je natuurlijk je creativiteit loslaten op het maken en pimpen van de tas

Hoe kan ik de kleur kiezen die ik wil maken?

Als je op de webshop de kleur aanklikt in het optiemenu om kleuren te kiezen, krijg je de foto te zien welke kleur het is

Heb ik een naaimachine nodig?

Zeker niet, je hebt alleen een hamer en een houten plankje nodig om op te hameren

Zit alles in het pakket dat ik nodig heb of komen er nog onvoorziene kosten bij?

Alles dat je nodig hebt om de tas te maken zit in het pakket

Ik heb de geen gereedschappen om de tas te kunnen maken

Ook de gereedschappen die je nodig hebt zitten bij het pakket inbegrepen, behalve de hamer en het plankje hout waar je op kunt hameren

Hoelang moet ik op het pakket wachten?

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Wat als ik een vraag heb als ik bezig ben met de tas maken?

Stel je vraag via de mail, bel mij of whatsapp mij 0619205467 info@meolaleather.nl

Komt jullie logo ook op mijn tas die ik zelf maak?

Nee, deze krijg je er niet bij geleverd want de tas wordt door jou gemaakt en niet door MEOLA leather

Waar bestaan de benodigde gereedschappen uit?

Een ovale holpijp waarmee de sleufjes voor de diepte mee gemaakt worden, een ronde holpijp waarmee je gaten kan maken en een slagpijp waarmee je de holnieten die in deze gaten moeten komen aan kunt slaan

Waarom ''de eerste in Nederland''?

MEOLA leather is het eerste bedrijf in Nederland die Do It Yourself leren tassen pakketten verkoopt

Kan ik de tas ook maken met live begeleiding?

Zeker, dit kan in ons atelier in Dordrecht meer info vindt je op de website

Ik wil member worden 
Cookiebeleid