Hoe doen ze dat in Amerika met tassen...
01 oktober 2017 
2 min. leestijd

Hoe doen ze dat in Amerika met tassen...

Zoals je misschien wel op Social Media hebt gezien, ben ik afgelopen September een maand naar Amerika geweest. Het was echt super mooi daar met veel verschillende landschappen, maar niet heel veel verschillende bags. Eerst zijn we naar New York 3 dagen geweest. Hierna zijn we naar LA gevlogen en vanaf daar zijn we met een camper rondgetrokken naar Las Vegas, San Francisco, terug naar LA en alles wat daartussen ligt. Nu is de vraag hoe doen ze dat in Amerika met tassen…

Tassen in New York

Je snapt natuurlijk dat ik heel erg benieuwd was naar de tassen die daar gedragen worden. Maar eigenlijk is het best simpel te omschrijven wat er in Amerika tassen wordt gedragen. De eerste paar dagen New York was er vooral heel veel drukte in de zin van dat er veel mensen waren die haast hadden. Tenminste zo ziet iedereen er daar uit. Dit betekend dat de vrouwen allemaal kleine tasjes bij zich hebben of geen tassen. Nouja wel tassen, maar deze bestaat dan uit een plastic of papieren tas waar spullen in zitten die ze net hebben gekocht.
De kleine tasjes die vrouwen dragen zijn van een merk. Een designermerk. Ze dragen tassen van de merken Chanel, Micheal Kors, Furla en Chloé. Deze kleine tasjes zijn allemaal crossbody tasjes. Dit betekend dat de tasjes altijd schuin over de schouder gedragen worden, zodat je je handen altijd vrij hebt. Wel handig als je altijd haast hebt om je handen vrij te hebben. De kleuren van de tassen zijn eigenlijk net zo saai als in Nederland. Al heb je natuurlijk altijd wat uitschieters erbij. Dit betekend dat de kleuren vooral heel basic zijn. Zwart, bruin, nude en hier en daar een uitschieter dus.
De mannen in New York lopen allemaal met een aktetas. Ja dat doen zaken mannen. Deze aktetassen hebben niet een bepaald merk, maar ze zijn wel allemaal van leer gemaakt. En ze zien er mega chique uitCrossbody tas

crossbody tas

In de rest van Amerika

In de rest van Amerika, nouja waar ik ben geweest, lopen de vrouwen ook met crossbody bags van designermerken. Wel is dit alleen in de steden te zien. In de middle of nowhere lopen er vooral indianen en die hebben geen tassen bij zich. Crossbody tasjes zijn echt de Amerika tassen die je veel ziet. Je ziet verder geen mannen met leren aktetassen lopen in de andere steden waar ik ben geweest dan in New York. Blijkbaar zijn er veel zakenmannen in New York te vinden.

Heel veel verschillende tassen zijn er dus niet te zien in Amerika. Wel hele mooie tassen! Vooral de Chanel, Furla en Chloé tassen vind ik persoonlijk erg mooi, al houd ik er wel van als ze in een leuk kleurtje zijn hahaa. En hieronder nog wat mooie foto’s die in Amerika van de tassen van MEOLA gemaakt zijn.

rugtas

rugtas

 

Over de schrijver
Joyce Dietzel
Door

Joyce Dietzel

op 27 Oct 2017

Wat een super leuke en goed geschreven blog Amy!

Amy Schreuder
Door

Amy Schreuder

op 03 Nov 2017

Dankje Joyce!

Reactie plaatsen