Hoe koop ik online een leren tas
01 november 2017 
1 min. leestijd

Hoe koop ik online een leren tas

Tegenwoordig worden er veel online aankopen gedaan. Nog meer door mannen dan door vrouwen. Dat is ergens ook wel logisch, want mannen doen sneller een impulsieve aankoop dan vrouwen. Vrouwen denken meestal wat langer na over een aankoop. Oke niet elke vrouw, maar gemiddeld gezien wel. Wel is het zo dat als er iets online gekocht wordt, de prijs tussen de 100 en 500 euro ligt. De vrouw koopt het meeste kleding of modeaccessoires zoals online leren tassen en de man koopt vooral electronica online.

Online

Bij MEOLA wordt online een aankoop doen je gemakkelijk gemaakt. Dit komt omdat de foto’s van de tassen en accessoires kleur echt zijn. Dit betekend dat de kleur die je op je beeldscherm ziet zo goed mogelijk worden afgestemd op de kleur die het in het echt is. Ook zijn wij druk bezig om alle tassen die op de webshop te vinden zijn worden ondersteund met een filmpje. In dit filmpje leg ik alles over de desbetreffende tas uit en kun je hem goed in 3D bekijken. Ik vertel ook alles over het leer waar de tas van is gemaakt en hoe de structuur van het leer is. Op deze manier proberen wij om jou een gevoel te geven alsof je te tas in handen hebt, voordat je online de leren tas aan gaat schaffen.

crossbody tas

Offline

Vind je het toch niks om op deze manier een tas bij ons online aan te schaffen en zie je de tas toch liever in real life? Daar hebben wij ook wat op bedacht, want bij ons kun je een tassenparty boeken. Een tassenparty is een avond waarop wij met onze producten bij jouw thuis komen. Op deze avond kun je allemaal vrienden en familie uitnodigen, zodat jullie de tassen en accessoires van MEOLA in het echt kunnen zien, voelen en ruiken. Buiten deze party hebben wij ook met regelmaat events bij ons in het atelier waar je onze collectie kunt bekijken. Wil je onze tassen op korte termijn bekijken en staat er geen event gepland? Dan kun je altijd een afspraak maken om de tas in het echt te bekijken.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen