Stoere leren schorten voor food lovers…
DIY producten
Amy Schreuder
DIY producten
04/13/2018
1 min
0

Stoere leren schorten voor food lovers...

04/13/2018
1 min
0

Ook onze stoere leren schorten zijn 100% met de hand gemaakt en zijn 100% duurzaam en ze zijn ook nog eens super handig voor food lovers. Sta je veel in de keuken? Dan is een stoer leren schort echt iets voor jou. Onze schorten zijn unisex en dus voor iedereen te gebruiken. Er zijn meerdere kleuren en ook 2 maten beschikbaar. Een korte die je bijvoorbeeld voor in de bediening gebruikt, dit noemt men een sloof en een langere versie voor in de keuken, achter de barbecue of voor een catering bijvoorbeeld.

2 modellen

De kortere versies oftewel de sloof heeft een riem die te verstellen is aan de hand van een riem die om de sloof heen zit, dus de sloof is voor iedereen te dragen. De sloof is voorzien van een theedoek lus, hierin staat onze naam gegraveerd: www.lederenschort.nl. Het zou ook super tof zijn om een quote of jouw bedrijfsnaam op het schort te laten zetten door ons. Ook zou je hier de bijpassende messenhouders aan vast kunnen maken en hier dan je messen in te steken. De sloof is 40cm lang en 60cm breed, dit is exclusief de riemen.

stoer-leren-sloof-bruin-leren-tasjes-schorten-leren-schort

De langere versie is afgezet met stevige riemen, echt een stoer leren schort. De nekriem is te verstellen en is voorzien van een jeans hoes, zodat het extra comfort bied. Daarnaast is deze hoes ook makkelijk eraf te halen en kan hij gewassen worden. Ook de riem voor om de middel is te verstellen van groot tot klein, dus het leren schort is voor iedereen te dragen. Het schort voorzien van een theedoek lus, hierin staat onze naam gegraveerd: www.lederenschort.nl. Ook op het grotere schort kun je een quote of jouw bedrijfsnaam laten zetten door ons. Je kan hier de bijpassende messenhouders aan vast maken en hier dan je messen in te steken. Het schort is 85cm lang en 60cm breed, dit is exclusief de riemen.

Onze modellen zien? Check alle stoere leren schorten op; http://shop.meolaleather.nl/schorten

stoer-leren-schort-grijs-leren-tasjes-schorten-leren-schort

 

Liefs,

Amy

 

Reacties
Categorieën