Jouw tas en de metallic trend deze winter
18 november 2017 
1 min. leestijd

Jouw tas en de metallic trend deze winter

 

Ja de winterse temperaturen zijn al weer goed voelbaar! De metallic trend is deze winter in de fashion weer overal te zien. Perfect om jouw tas en deze metallic trend te combineren dus. En laten wij van MEOLA nou leren metallic shoppers en clutches in de collectie hebben.

De metallic trend

Ja de metallic en glitters kunnen dit najaar perfect. Super fijn natuurlijk met de feestdagen, dan kunnen we helemaal uitpakken. Buiten de kleding zie je de metallic trend ook terug in schoenen. En bij MEOLA hebben we dit weer vertaald naar verschillende modellen tassen. ENNNN wij hebben veel stukken leer ingekocht met metallic, maar wat willen jullie voor modellen hiervan gemaakt zien worden? We horen het graag!

Jouw tas en de metallic trend

Bij MEOLA is deze metallic trend te zien in een clutch en in shoppers met franjes eraan. Deze shopper heeft eigenlijk 2 trends in 1. Namelijk hij is gemaakt van metallic leer en hij heeft franjes. Over dit laatste kun je meer lezen in de andere blog. Dit najaar ga jij zeker de show stelen met deze metallic modellen. Moet je je voorstellen dat jij de metallic clutch op een oud en nieuw feest draagt, dan is jouw outfit helemaal compleet!
De clutch kun je aan je pols dragen en gewoon in je hand. Er zitten 2 vakken aan de binnenkant waar je spullen in kunt doen. De shopper met franjes hebben hengsels van manilla touw die niet schuuren op de blote huid en de hengsels zijn aan de binnenkant van de tas korter te knopen. De tas gaat dicht met een rits en er zit een voering in met een extra vakje met ritsje. Ook is er een musketonhaak in deze shopper te vinden. Beide modellen hebben aan de buitenkant een button met het logo van MEOLA zitten.

Team MEOLA

metallic

metallic

Over de schrijver
Reactie plaatsen