Mijn eerste boek ‘Verslaafd aan leer’ komt 21 februari uit!
01 januari 2022 
1 min. leestijd

Mijn eerste boek ‘Verslaafd aan leer’ komt 21 februari uit!

Jullie lazen het al op social mediaik heb een boek geschreven! 😍

In dit boek kom je letterlijk alles te weten over leer. Alle kennis die ik in de loop der jaren vergaard heb, alle do’s en don’ts en nog veel meer!

Wat staat er allemaal in het boek?
Alles wat je altijd wilde weten over leer! 🐄 Waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt, welke verschillen er zijn tussen soorten en kleuren, hoe een leerlooier te werk gaat, … Wist jij bijvoorbeeld dat de tekening van de koe een rol speelt? Of dat er veel verschillende diktes leer bestaan en die allemaal andere toepassingen hebben?

We hebben het ook over vegan leer en duurzaamheid, een thema dat steeds belangrijker wordt in onze huidige maatschappij. 🌱

We gaan dieper in op mijn grote passie: het leerambacht. Welke tools heb je nodig, hoe ga je te werk, waar moet je rekening mee houden bij het maken van je eigen leren product? Mijn missie? Het leerambacht voor iedereen toegankelijk maken. Dit doe ik door workshops en DIY-pakketten aan te bieden en nu ook door mijn boek. 📕

Leren tassen zijn een fashion statement, dus een hoofdstuk over mode kon niet ontbreken! Wat ik geleerd heb tijdens mijn opleiding kleur- en stijladvies, geef ik nu door aan jou zodat je steeds combinaties maakt die jouw natuurlijke looks en figuur het mooist laten uitkomen.

Mijn personal journey was niet de makkelijkste. Zo kreeg ik op jonge leeftijd te horen dat ik een hersentumor had. Mijn verhaal en hoe Meola Leather tot stand is gekomen vertel ik je uitgebreid in mijn boek.


Waar en wanneer kan ik hem kopen?

De echte leather addicts kunnen mijn boek ‘Verslaafd aan leer’ nu pre-orderen voor maar €24,95! Dan ligt die als allereerste bij jou op de deurmat. Raad eens wanneer dat is? Op mijn verjaardag: 21 februari! 🎉 Daarna kan je hem kopen in sommige boekhandels, bol.com en natuurlijk via mijn website.

Heb jij de jouwe al besteld? 😍Over de schrijver
Reactie plaatsen