Krea doe x Meola Leather
22 maart 2023 
2 min. leestijd

Krea doe x Meola Leather

YESSS het gaat bijna beginnen. Het leukste DIY-event van de benelux. En wij zijn ook weer van de partij voor maar liefst de 3e keer. Ik heb het natuurlijk over de Krea Doe in de jaarbeurs in Utrecht en dan specifiek het Lentefestival. Workshops en creativiteit vliegen je hier om de oren en zo bij onze stand ook.


Krea Doe 3.0 


14 t/m 16 april staan wij op de Krea Doe jaarbeurs in Utrecht voor de 3e keer, oftewel de 3.0. Op het lentefestival ga je alles vinden over; Duurzame hobby's, hergebruiken, upcyclen. Je vind er verschillende workshops. Er zijn influencers te vinden die ook met creativiteit te maken hebben en in de huiskamer kun je interviews en optredens bijwonen. Meola Leather valt hier natuurlijk niet in te ontbreken. Wij zijn mega van het duurzame vlak en in onze stand vind je ook workshops wij zijn te vinden bij E076.

Krea Doe is niet de enige beurs waar ik vanaf vorig jaar eigenlijk pas ben gaan staan. Ik merk dat het wel mega leuk is om jullie daar te ontmoeten en Meola Leather wordt zo echt wat bekender op het creatieve vlak. Dat is het positieve eraan, maar er gaat natuurlijk ook heel wat denkwerk en maak tijd zitten in de voorbereidingen. Al moet ik zeggen dat het wel steeds makkelijker is naar mate je meer beurzen hebt gedraaid. Je weet een beetje waar je aan moet denken en als je er vaker geweest bent ook wat voor publiek je kan verwachten. Ik zei net vanaf vorig jaar begonnen wij met de beurzen, eigenlijk kunnen al die credits naar mijn collega Anke. Als zij niet bij mij was komen werken had ik dit nooit gedaan. 
Meola leather en duurzaamheid


Bij onze stand ga je uiteraard weer DIY kits vinden van tassen, notitieboeken en toilettassen. Je kan een workshop je eigen leren tas of portemonnee komen volgen. En de geliefde leren labels neem ik uiteraard ook weer mee. Mocht jij nou hebben van wowwww kun je dat ook meenemen, let me know! 

Waarom Meola Leather duurzaam is? Leer is ubehaupt al duurzaam. Het gaat je leven lang mee en het kan ook makkelijker gerecycled worden. En nu zijn wij nog een beetje extra duurzaam, want ons leer komt van een leerhandel waar  het leer van grote mode huizen terecht komt. Als het leer niet de juiste textuur, kleur of een kleine beschadiging heeft dan wordt het dus afgekeurd door deze modehuizen en dan komt het bij mijn leerhandel terecht. Zonde natuurlijk!


Mocht je ook naar de Krea Doe komen, kom dan zeker even hoi zeggen bij onze stand, vind ik altijd mega leuk om de echte gezichten achter de orders te zien. Wil je een workshop bij ons boeken? Dat kan een leren tas maken of een leren portemonnee maken zijn, maar reserveer deze alvast ivm de ruimte

Over de schrijver
Reactie plaatsen