Kan mijn halsband tegen modder en water?
23 november 2019 
1 min. leestijd

Kan mijn halsband tegen modder en water?

Begin dit jaar heb ik een samenwerking gehad met The dog pen. Dit is een honden blog waarop honden eigenaren die hierbij zijn aangesloten bloggen over van alles en nog wat.  Uiteraard hond gerelateerd, zoals hoe is het met een hond op vakantie te gaan of bepaalde reviews. Ik heb een aantal halsbanden en tuigen naar The dog pen opgestuurd uiteraard met naam en ze de honden eigenaren hebben hier hun mening over gegeven.

De test; is de halsband voor smeerlappen bestemd?

Plint heeft deze test doorstaan, uiteraard met een halsbandje gemaakt door mij. Hij is nog al eens van het rollen in dode vis en ganzenpoep. Dit is dan ook een aantal keer gebeurd. Wat hij zelf minder leuk vind, want dan staat er een douchebeurt te wachten. Net als Plint zelf moest ook het halsbandje hierdoor goed geschrobd worden om te zorgen dat het niet zou gaan stinken. Dit is dan ook helemaal gelukt! Zelf maak ik (als het nodig is) de honden spullen wel is schoon met een W5 doekje van de Lidl. Ik zweer bij die dingen. Ook is Plint meerdere malen het water in geweest en heeft hij kuilen gegraven. Oftewel het halsbandje is wat Plint betreft door de keuring.

Hoe was de eerste indruk?

In eerste instantie vond de baas van Plint het halsbandje er mega stoer en degelijk uitzien, maar was wel wat bang dat de klik sluiting los zou gaan als hij hard zou gaan trekken. Dit is uiteindelijk niet gebeurd. Ook vind ze de kleur erg mooi, en zijn naam erin maakt het helemaal af. Ze vind het wel een luxeproduct vanwege de prijs, maar dat snapt ze zeker wel al helemaal omdat het handgemaakt is.

Over de schrijver
Reactie plaatsen