Je eigen leren tas maken
15 maart 2023 
2 min. leestijd

Je eigen leren tas maken

Kwalitatieve tassen maken van leer, met je handen, in je eigen bubbel, aan je eigen keukentafel dat klinkt wel erg ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Ben jij klaar om je eigenheid te gaan uiten? Is de uitspraak; 'Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' niet bij jou van toepassing? Ben je klaar om elke keer als je je zelfgemaakte tas weer draagt helemaal trots te zijn op jezelf? Als je de switch in creativiteit niet gaat maken ga je je extreem vervelen en haal je geen voldoening uit je dag. 


Diep van binnen weet je het al een tijdje

Elke vrije dag is het weer hetzelfde liedje, je zit weer door social media te scrollen en je ziet fantastische creatieve projecten langskomen. Je denkt; wat zou het toch geweldig zijn als ik ook eens mrt mijn handen bezig kon zijn, iets dat je zoveel rust geeft weet je nog van vroeger. Beeld je eens in dat je een zelfgemaakte leren tas draagt die je elke dag dat trotse gevoel geeft, want als je ernaar kijkt krijg je het gevoel weer terug dat je ervaarde toen je de tas in elkaar zette. Je krijgt er zelfs complimenten over van je vriendinnen dat de tas er helemaal niet uitziet alsof je hem zelf gemaakt hebt.

Wil jij opvallen tussen de menigte en je eigenheid naar boven laten komen door een unieke leren tas te maken en lekker uit je hoofd zijn en met je handen aan de slag gaan?

Een leren tas voor de eeuwigheid

Het bovenstaande kan perfect door te investeren in de Do it yourself pakketten voor de One Pieces waarmee je thuis een leren tas kunt maken. Hoe vet als je gewoon kan zeggen ik heb deze tas helemaal zelf gemaakt. Deze tas is ideaal voor als je nog nooit hebt gewerkt met leer, maar wel een mooi eindproduct wilt hebben. Het is namelijik redelijk simpel om de One pieces in elkaar te zetten.

De One pieces zijn bekend geworden omdat ik daar mee ben begonnen met de workshops en als eerste DIY kit. Ze bestaan uit 1 stuk leer die je als het ware in elkaar vouwt, vlecht en vastmaakt met holnietjes.

- Je krijgt mijn begeleiding in een video
Uiteraard laat ik je niet zwemmen en laat ik je van A tot Z zien hoe je een leren tas in elkaar zet. Ook geef ik je tips zodat de tas gegarandeerd geen houtje touwtje project wordt.

- Zelf customizen

Kies zelf welke kleur leer en fournituren je zou willen, zo weet je zeker dat je hem vaak gaat dragen en het je nieuwe favoriet wordt.

- Zonder naaimachine
Het enige dat je in huis nodig hebt zijn een hamer en een plankje, de rest vind je allemaal terug in het Do it yourself pakket. Helemaal zonder naaimachine dus!

- Kant en klaar DIY pakket

Je vind in het pakket het voorgesneden leer in de maat tas die jij uitkiest (er is keuze tussen 7 modellen),  de fournituren in het zilver of brons en de gereedschappen die je nodig hebt.


Ben jij de vrouw die het ervoor over heet tijd en geld te investeren om thuis een leren tas te gaan maken en daar haar geluk uit te putten? Check hier de 7 DIY kits van de One pieces
Over de schrijver
Reactie plaatsen