Al je creativiteit kwijt in het maken van een leren tas?

Tijdens een live workshop op de lente editie van de Krea Doe

Met mijn live begeleiding
Zelf model en kleur kiezen
Unieke leren tas als eindresultaat

Tijdens je bestelling graag aangeven of je of je op 8, 9 of 10 april de workshop wilt volgen, reserveringen kunnen om 11:30, 13:30 of 15:30, de rest van de tijden zijn voor inloop

Small

Krea Doe aanbeiding!

€ 65,-
€ 60,-
  • 16cm breed
  • 19cm hoog
  • 3cm diep

Wide

Krea Doe aanbeiding!

€ 75,-
€ 70,-
  • 21cm breed
  • 19cm hoog
  • 3cm diep

Zo gaat een leren tas maken er aan toe

Weet je nog niet of je een Small of Wide wilt maken? Bestel dan een Small en op de KreaDoe zelf kun je dan eventueel de andere maat nog kiezen

Wat andere dames vinden van de workshop

Ingrid van de Laar
Super leuke workshop, gezellig, goede uitleg en een mooi eind product. Ik heb gelijk een Do It Yourself pakket erbij besteld om thuis een tas te gaan maken. Ook heb ik een sleuteltasje en notitieboek met naam erop besteld.  Ik ga in de toekomst nog wel meer bestellen.
Monique Klein
Ik kreeg van een vriendin een workshop leren tas maken. We werden uiterst vriendelijk ontvangen met heerlijke koffie. Het was erg leuk om te doen en het resultaat mag er zijn. Ben stiekem erg trots op mijn blauwe zelfgemaakte tasje. Ga vooral zo door, ik vond het een groot succes.
Nicky Bruining
Ik vond de workshop geweldig. Voor mij was het een verassing, maar ik vond het super. Wie wil er nou niet een tas die je zelf gemaakt hebt?! Amy is heel geduldig en helpt je met alles. Je kunt je eigen tas creëren. Het is heel gezellig om met vriendinnen, moeders of zussen te doen en zo samen iets leuks te creëren wat je altijd bij je kan dragen. Ik ben blij met het resultaat !!