Ben jij klaar met corona en ben jij toe aan een gezellige en creatieve avond?

Nog maar 6 plekken vrij voor 28 april
Met mijn live begeleiding
Zelf kleur kiezen
Meer tijd voor jezelf/met vriendinnen

Online workshop samen een leren tas maken

 • Stap-voor-stap binnen 2 uur een leren tas maken
 • Gezellige avond met creatieve dames en een unieke leren creatie als eindresultaat
 • Alle benodigdheden rechtstreeks thuisbezorgd! (Je hebt alleen een hamertje en een stukje hout nodig)

  Aankomende data;
  - 28 april 19:00

  Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken per workshop, dus reserveer jouw plek direct en vergeet niet de korintgscode ILOVELEATHER te gebruiken bij op de volgende pagina voor 10% korting.

Je gegevens zijn veilig bij mij
Your information is safe with us

Maar 10 plekken beschikbaar per workshop!

€79,99

 • 16cm breed, 19cm hoog en 3cm diep
 • Inclusief alle fournituren en gereedschappen die je nodig hebt om deze tas te maken
 • Inclusief het leer dat je nodig hebt
 • Inclusief online workshop
 • Geen naaimachine nodig 
 • Alleen hamer en plankje nodig
 • 100% leer
50%
Ik wil een online workshop volgen

Ik ga jou begeleiden bij het maken van een leren tas

Josine Hermans uit Huijbergen
''Heel tevreden met het DIY pakket. De begeleidende video is duidelijk en zeer makkelijk om te doen. Mijn nichtje en ik hebben een gezellige, creatieve middag gehad met een prachtige tas als resultaat. Als Dordrecht te ver is , niet twijfelen en bestel het DIY pakket.''
Els Botman uit Wervershoof
''Middagje creatief met DIY pakket zelf leren tas maken. Heel leuk om te doen met duidelijke video instructie. Tas is mooi geworden. Heel blij mee.''
Brigitte Klaassen uit Ottersum
''Vanmiddag de workshop online gevolgd. Erg leuk om te doen. Goede en duidelijke uitleg, online goed te volgen. Ik ben blij met het resultaat !!''
Ingrid van de Laar uit Dordrecht
''Super leuke workshop, gezellig, goede uitleg, mooi product. Gelijk een DIY tas er achteraan besteld, een notitieboekje en een sleuteltasje. En ik verwacht in de toekomst nog wel meer te bestellen''

Zo gaat een leren tas maken er aan toe!

Een leren tas voor de eeuwigheid

  Leuk dat je op het punt staat om mee te doen aan de online workshop. In deze twee uur durende workshop begeleid ik jou en andere creatieve dames bij het maken van jouw unieke leren tas. Na het inschrijven kom je op een pagina terecht waar jij jouw eigen tas kunt samenstellen. Vergeet niet de kortingscode ILOVELEATHER te gebruiken voor 10% korting. De workshop duurt ongeveer 2 uur en mijn camera zal altijd aan staan. Zo kan jij precies zien wat je moet doen. Heb jij jouw camera liever uit? Geen probleem! Bij vragen kan je hem altijd even aanzetten en hem op de tas richten. 


  Na het aanschaffen van jouw workshop pakket ontvang je van mij een e-mail met de instructies hoe je deel moet nemen aan de workshop. We gebruiken hiervoor het programma Zoom, maar met behulp van mijn instructies ben je binnen no-time online! In het workshop pakket vind je jouw unieke tas. Het leer heb ik in de perfecte maat uitgesneden, de fournituren naar jouw wensen toegevoegd en gereedschap meegestuurd die jij nodig hebt voor het maken van tas. Het enige wat je thuis moet hebben is een stukje hout en een hamer. 


  Het workshop pakket ontvang je voortijdig op de deurmat, zodat er geen problemen kunnen ontstaan met late leveringen. Daarnaast houd ik je up-to-date wanneer we starten, zodat je niks mist van de workshop.


  Ik heb er super veel zin in en hoop je snel te zien!


  Schrijf je wel snel in, want om iedereen op een goede manier te begeleiden heb ik een maximaal aantal deelnemers per workshop. En nogmaals, gebruik de kortingscode ILOVELEATHER voor 10% korting! 


  Liefs,

  Amy

Voor iedereen makkelijk te maken, zelfs als je niet creatief bent

Je gegevens zijn veilig bij mij
Your information is safe with us

Veelgestelde vragen

                                       

Kan ik de tas ook maken met begeleiding?

Bij een DIY pakket zit een video waarin ik je helemaal door het maken van de tas heen begeleid. Ook mag je mij altijd contacten als je een vraag hebt. Je zou ook nog kunnen kiezen om een live workshop in mijn atelier in Dordrecht te komen doen. Waarbij je live begeleiding krijgt

Zit alles in het pakket dat ik nodig heb of komen er nog onvoorziene kosten bij?

Alles dat je nodig hebt om de tas te maken zit in het pakket

Heb ik een naaimachine nodig?

Zeker niet, je hebt alleen een hamer en een houten plankje nodig om op te hameren

Ik heb geen gereedschappen om de tas te kunnen maken

Ook de gereedschappen die je nodig hebt zitten bij het pakket inbegrepen, behalve de hamer en het plankje hout waar je op kunt hameren

Hoelang moet ik op het pakket wachten?

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Heb ik ervaring nodig om deze tassen te maken?

Nee zeker niet, je hoeft niet eens creatief te zijn. Ben je dit wel kan je natuurlijk je creativiteit loslaten op het maken en pimpen van de tas

Hoe kan ik de kleur kiezen die ik wil maken?

Als je op de webshop de kleur aanklikt in het optiemenu om kleuren te kiezen, krijg je de foto te zien welke kleur het is

Komt jullie logo ook op mijn tas die ik zelf maak?

Nee, deze krijg je er niet bij geleverd want de tas wordt door jou gemaakt en niet door Meola Leather

Waar bestaan de benodigde gereedschappen uit?

Een ovale holpijp waarmee de sleufjes voor de diepte mee gemaakt worden, een ronde holpijp waarmee je gaten kan maken en een slagpijp waarmee je de holnieten die in deze gaten moeten komen aan kunt slaan en voor sommige maten ook nog gereedschap om de drukknoop aan te drukken

Wat als ik een vraag heb als ik bezig ben met de tas maken?

Bel of whartsapp mij dan even op 0619205467